Михаела Димковска

Сподели со своите пријатели

Кумановската Гимназија „Гоце Делчев“ ќе биде домаќин и организатор на мал турнир во спорт, Loading… Станува збор за иницијатива на Ученичкиот парламент на училиштето на чело со Луна Димитриевска и Михаела Димковска кои овој настан го организираат во соработка со наставникот Горан Томовски. Како што се вели во повикот, целтаПрочитај повеќе