меркур

Сподели со своите пријатели

Други планети би можеле да кријат вистински богатства. Не само вода, која им е потребна на астронаутите за да преживеат, туку и вредни руди како дијаманти. Loading… Веќе знаеме дека на Уран и Нептун може да паѓа дожд од  овие скапоцени камења, а сега научниците открија дека под површината наПрочитај повеќе