Мерјан Трамп Бери

Сподели со своите пријатели

Постарата сестра на Доналд Трамп, пензионираната судијка Мерјан Трамп Бери, која го критикуваше својот брат во тајно снимена изјава додека беше претседател на САД, почина на 86-годишна возраст, објави Њујорк Тајмс. Loading… Мерјан Трамп е една од четирите браќа и сестри на Доналд Трамп, кој на 77-годишна возраст планира повторноПрочитај повеќе