Медитација

woman in black tank top and black pants sitting on green grass field during daytime

Сподели со своите пријатели

Луѓето кои редовно медитираат имаат помала веројатност да се разболат, според истражувањето објавено во списанието PLOS One. Loading… Истражувачкиот тим избра 390 возрасни кои примиле вакцини против грип. Дополнително, само еден дел од тестираните посетувале курс за медитација, а по период од осум недели, оние во групата за медитација билеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Луѓето кои редовно медитираат имаат помала веројатност да се разболат, според истражувањето објавено во списанието PLOS One. Loading… Истражувачкиот тим избра 390 возрасни кои примиле вакцини против грип. Дополнително, само еден дел од тестираните посетувале курс за медитација, а по период од осум недели, оние во групата за медитација билеПрочитај повеќе