Матеј Јовановски

Сподели со своите пријатели

Matej Drixhen или Матеј Јовановски е петнаесетгодишен кумановец кој решително влегува на музичката сцена со својот прв трап албум. Loading… „Trap Business“  е името на неговиот албум со осум нумери, за кои вели дека се американски монотон хард трап.     – Ова е стил што сѐ  уште го немаПрочитај повеќе