Мартин Памер

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на Општина Куманово, Максим Димитриевски, денеска имаше работна средба со делегација од Австрија, предводена од амбасадорот на Австрија во РСМ, Н.Е. Мартин Памер. Loading…     На работниот состанок присуствуваа секретарот Александар Гелевски, претседателката на Советот на Општина Куманово, Ивана Ѓорѓиевска, раководителот на Одделението за стратешко планирање, креирање политики,Прочитај повеќе