Марцин Пшидац

Сподели со своите пријатели

Полска ѝ ја предаде првата серија ветени ловци МиГ-29 на Украина, но сѐ уште не е познато колку авиони испратила Варшава. Loading… Информации за испораката на авионот објави шефот на Канцеларијата за меѓународна политика на претседателот на Полска, Марцин Пшидац. „Според моите информации, тој процес е веќе завршен, односно трансферотПрочитај повеќе