Мануел Сарацин

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски утрово оствари телефонски разговор со специјалниот пратеник на Сојузната Влада на Германија за земјите од Западен Балкан, Мануел Сарацин. Loading… Премиерот и специјалниот пратеник разговараа за предизвиците што ги наметна енергетската и економската криза, како и за чекорите кои ги преземаПрочитај повеќе