Манон Обри

Сподели со своите пријатели

Комисијата за правни прашања на Европскиот парламент (ЕП) утрово едногласно гласаше за одземање на имунитетот на Марк Тарабела и Андреа Коколин. Loading… Манон Обри, пратеник од Франција, член на групата Левица и известувач за ова досие за имунитет, рече дека гласањето било „недвосмислено“. Гласањето сега мора да биде потврдено наПрочитај повеќе