Мајкл Шмит

Сподели со своите пријатели

Чести и сеопфатни руски напади врз енергетската инфраструктура на Украина потонаа милиони луѓе во темнина, лишувајќи ги од топлина, електрична енергија и вода токму кога дојде зимата и температурите паднаа под нулата. Loading… Многу украински и западни лидери побрзаа да ги осудат нападите како воени злосторства поради штетите што муПрочитај повеќе