Маја Ломиџе

Сподели со своите пријатели

Помеѓу 180.000 и 190.000 странски туристи од земји надвор од Заедницата на независни држави (ЗНД) ја посетиле Русија во 2022 година, објави извршната директорка на Здружението на тур-оператори на Русија (АТОР) Маја Ломиџе. Loading… На средбата на рускиот министер за економски развој, Максим Решетников, со претставници на туристичката индустрија, тааПрочитај повеќе