мачка

Сподели со своите пријатели

Херојскиот потег на навивачите се случи на еден натпревар, кога спасија мачка од сигурна смрт, која висеше од покривната конструкција. Loading… Неодамна на натпревар се случи најнеобичниот момент кога гледачите станаа вистински херои. Додека играта беше во полн ек, неколку од нив наеднаш виделе мачка како виси од покривната конструкција,Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Неверојатна зелена мачка каква што досега не е видена предизвика големо внимание на јавноста. Несекојдневното животно кое е снимено во Варна, Бугарија едни ги исплаши, други ги загрижи, а трети пак се воодушевени од нејзиниот необичен изглед. Меѓутоа, луѓето се плашат дека мачката станала таква поради радијација. Граѓаните на ВарнаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Само на територијата на САД има над 190 познати раси кучиња, додека тој број за мачките изнесува 42. Зошто нè лижат кучињата? Loading… – Постојат неколку причини за тоа. Кучињата поради својата корисност во историјата биле ценети многу повеќе од мачките. Ги штителе луѓето и им помагале во работата, велиПрочитај повеќе