Ксие Фенг

Сподели со своите пријатели

Новиот кинески амбасадор во САД, Ксие Фенг, ја презема функцијата во време кога двете земји се во расправија околу трговијата, пристапот до компјутерски чипови и поддршката на Вашингтон за Тајван. Loading… Ксие пристигна во Њујорк вчера и им рече на новинарите на аеродромот Џон Кенеди дека односите меѓу двете најголемиПрочитај повеќе