крлежи

Сподели со своите пријатели

Дезинсекција против крлежи во четврток и петок во 05:00 часот ќе биде изведена на територијата на Општина Куманово, информираат денеска надлежните. Loading… Целта на третманот е спречување на ширење на заразни болести, каде како вектори се јавуваат истите. – Со овој третман ќе бидат опфатени јавно-прометни зелени и цветни површиниПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

На територијата на Општина Куманово утре и задутре (среда и четврток) ќе се изврши дезинсекција, односно третман против крлежи. Loading… Како што информираат од локалната самоуправа акцијата ќе се спроведе со почеток во 05:00 часот – Целта на третманот е спречувањена ширење на заразни болести, каде како векторисе јавуваат истите.Прочитај повеќе