Кореја

Сподели со своите пријатели

Здравјето на претседателот на Северна Кореја, Ким Џонг Ун нагло се влошило по долгорочното консумирање големи количини алкохол и мрсна храна. ПЛАЧАТ И ВРЕСКААТ: Вака изгледа кога Ким Џонг Ун ќе мине крај жените (фото) Loading… Откриено е дека големиот лидер воопшто не води сметка за тоа колку јаде иПрочитај повеќе