Константин фон Ноц

Сподели со своите пријатели

Германската министерка за внатрешни работи Ненси Фесер сака да го отпушти својот шеф за сајбер безбедност поради можни контакти со луѓе вклучени во руските безбедносни служби, објавија германските медиуми доцна во неделата, повикувајќи се на владини извори. Loading… Арне Шенбом, претседател на федералната агенција за информациска безбедност БСИ, можел даПрочитај повеќе