Кохеи Ниши

Сподели со своите пријатели

Пред неколку години неговата приказна ги обиколи сите светски медиуми. Loading… Јапонецот Кохеи Ниши, кој сега има 27 години, е необична порно ѕвезда. Тој е висок само 106 сантиметри и изгледа како седумгодишно момче. Тој е поранешен програмер, но неговата страст во животот сега е нешто сосема друго. Ниши имаПрочитај повеќе