Јутуб

Сподели со своите пријатели

Јутуб го укина профилот на пензионираниот разузнавач на американските маринци Скот Ритер и ги избриша сите негови видеа на платформата. Loading… Според Ритер, гигантот на социјалните мрежи во сопственост на Google го обвини каналот за кршење на правилата. Ритер рече дека неговиот канал „Шоуто на Скот Ритер“, преку кој сеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

YouTube наводно е во процес на преговори со медиумски компании со цел каналите на YouTube да ги прикажуваат нивните филмови и серии, со поддржана монетизација. Loading… Компанијата веќе ја тестира наведената идеја со цел да го провери интересот на гледачите. Платформата би можела да биде достапна за повеќе корисници подоцнаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Јутуб објави дека платил повеќе од 6 милијарди долари на музичката индустрија помеѓу јули 2021 и јуни 2022 година. Loading… Тоа е зголемување од 2 милијарди долари во однос на исплатите од 4 милијарди долари што компанијата ги објави минатата година, пишува Hollywood Reporter. Содржините генерирани од корисници учествуваа соПрочитај повеќе