YouTube конечно добива функција која ќе воодушеви многумина!

Сподели со своите пријатели

Многу луѓе се навикнати да заспиваат преку видеата на YouTube. Сè што до сега им го одвлекуваше вниманието, како рекламите и пуштањето на следното видео, ќе исчезне со помош на тајмерот за спиење.

Loading...

Не е толку ретко кога слушаме како луѓето се заспиваат користејќи видео на YouTube.

Сепак, има проблем, бидејќи често заспиваме и нè будат рекламите или крајот на видеото.

Ако видеото е прекратко, треба да ги отвориме очите за да пуштиме друго, од друга страна, ако е предолго или дозволиме следното да се репродуцира автоматски, ризикуваме да се разбудиме среде ноќ, но исто така ја троши батеријата.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  НЕВЕРОЈАТНИ СЦЕНИ: Во Амазон снимено племе со кое никогаш не е стапено во контакт (ВИДЕО)

Сепак, конечно пристигнува функција која ќе го реши тој проблем.

Отпакувањето на АПК-датотеката на најновата бета верзија на апликацијата откри дека YouTube развил тајмер за спиење.

Има функции во бета верзијата, кои сè уште се неактивни, но кога ова ќе се имплементира ќе можеме да го одредиме времето за кое YouTube ќе престане.

Освен тоа, доколку не успееме да заспиеме доволно брзо, новата функција ќе ни овозможи и брзо продолжување на тајмерот, но и целосно исклучување и продолжување на гледањето непречено.

Loading...

Тајмерот за спиење веќе е во живо во апликацијата за музика на YouTube, а од она што можеме да го видиме наскоро ќе биде поставен и во редовната.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Ќе го блокира ли Русија Јутуб?