Јапнија

Сподели со своите пријатели

Неретко имаме можност да видиме како другите држави во светот имаат посебни полициски возила, на кои би им завиделе сите. Токму „Нисан“ е тој кој ја има традицијата за изработка на посебни полициски автомобли. Оваа компанија неодамна го претстави моделот Nissan GT-R и тоа токму во Јапонија. На полицајците имПрочитај повеќе