Јакуза

Сподели со своите пријатели

Американските власти го обвинија лидерот на јапонскиот криминален синдикат за заговор за трговија со нуклеарни материјали од Мјанмар во Иран. Loading… Такеши Ебисава (60) и неговиот сообвинет Сомфоп Сингхасири (61) тргувале со дрога, оружје и нуклеарен материјал, „одат дотаму што нудат ураниум и плутониум за оружје во очекување дека ИранПрочитај повеќе