Избор за мис

Сподели со своите пријатели

Арина со својата убавина го освоил светот. Никој не се сомневал дека тоа е голема измама. ИЗБОР ЗА МИС: Лево, десно, левоооо…. (видео) Loading… Сето тоа е можно благодарение на шминката, стилистите и фотошопот. Арина Алиева, една од финалиските за виртуелната Мис Казахстан за 2018 година ја шокирала нацијата откакоПрочитај повеќе