Натпреварувачка била на чекор од победа на изборот за мис, но тогаш дознале дека е машко

Сподели со своите пријатели

Арина со својата убавина го освоил светот. Никој не се сомневал дека тоа е голема измама.

ИЗБОР ЗА МИС: Лево, десно, левоооо…. (видео)

Loading...

Сето тоа е можно благодарение на шминката, стилистите и фотошопот. Арина Алиева, една од финалиските за виртуелната Мис Казахстан за 2018 година ја шокирала нацијата откако објавила дека таа всушност е машко по име Ели (22).

Избор за мис: Фаворит црна убавица од 700 килограми

Ели Диагхилев е манекен кој тврди дека се појавил на натпреварувањето за да на своите пријателки им докаже дека и мажите можат да бидат натпреварувачи на изборот за мис. Ели е уверен дека тоа денес е можно поради шминката, козметиката и фотошопот. Со мала помош на шминката и фризерот, Ели станал Арина.

Избор на мис во затворот: Најубавата била приведувана седум пати (фото+видео)

Момчето кое започнало да работи како манекен пред 17 години, на интернет објавил фотографии од Арина и ја чекал реакцијата на публиката. Ели можел да победи на натпреварувањето, но откако се објавени имињата на финалистките, објавил видео во кое го открива својот идентитет.

Со Даунов синдром стигна до финале од изборот за мис и освои две титули (фото)

Се андева дека поради него повеќе ќе се цени индивидуалноста и природноста. Откако Ели го објавил видеото, натпреварувачката Арина е дисквалификувана.

Leave a Reply