Игор Матовиќ

Сподели со своите пријатели

Словачкиот министер за економија Ричард Сулик денеска изјави дека поднел оставка, но дека е подготвен за натамошни коалициски разговори за да помогне во смирувањето на конфликтот во Владата. Loading… Либералната партија СаС на Сулик, млад партнер во владејачката коалиција, побара и министерот за финансии Игор Матовиќ да поднесе оставка заПрочитај повеќе