Иан Бремер

Сподели со своите пријатели

Политикологот Иан Бремер смета дека поради конфликтот меѓу Израел и Хамас, историски, најмногу страдаат оние кои немаат моќ, во случајов Палестинците во Газа, а тие се оние кои најмногу ќе настрадаат. Loading… „Тоа е реалноста и ќе продолжи да биде реалноста. И секој е одговорен за она што се случуваПрочитај повеќе