Хадис Најафи

Сподели со своите пријатели

Хадис Најафи минатата недела излегла на улиците на Караја во знак на протест против задолжителното носење хиџаб, но била застрелана од полицијата. Loading… Таа не зборуваше отворено за правата на жените, но често споделуваше моменти од својот живот на социјалните мрежи. Наџафи (23) не била активист, но сепак го загубилаПрочитај повеќе