Гринпис

Сподели со своите пријатели

Активистите на Гринпис накратко го прекинаа говорот на британската премиерка Лиз Трас на конгресот на Конзервативната партија во Бирмингем. Loading… „Кој гласаше за ова?“ Трас вети дека Британија ќе помине низ тешки времиња и дека „сите ќе имаат корист“ од резултатите на нејзината економска политика. „Во овие тешки времиња, мораПрочитај повеќе