Горан Милевски

Сподели со своите пријатели

Во рамки на проектот „Помалку ѓубре, помалку ризици, повеќе здравје“ преку ИПА 2 Програмата за прекугранична соработка помеѓу Србија и Северна Македонија, во општина Липково набавен е камион за собирање и транспорт на цврст отпад, канти и 10 контејнери, рече министерот за локална самоуправа Горан Милевски. Loading…     –Прочитај повеќе