главоболка

Photo Of Man Touching His Head

Сподели со своите пријатели

Главата може да ве боли од стрес, замор, вирусна инфекција, повреда, несоница, проблеми со заби и од низа други причини. Во тој случај секако е најдобро да посегнете кон природни лекови, отколку таблетите. Loading… Стариот народен лек за главоболка има три состојки: мед, лук и бибер.     Третмани заПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Главоболката е една од најчестите болести или моментални болки. Има мигрена, менструална, дури и викенд главоболка како последица на долгите часови спиење, кои си ги обезбедуваме. Споделуваме уште неколку вида главоболка  и начинот како може да ги елиминирате. Главоболка поради недостатокот на кофеин Љубители сте на кафето и силниот чај?Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Кога ќе не заболи глава, обично посегнуваме по било кој лек против болка што ќе ни се најде пред рака.  Сепак, ако го направите овој еликсир кој ви го предлагаме денес, сигурно ќе ви биде од голема помош при евентуална главоболка, а во истовреме, позитивно ќе делува на целиот организам. Loading… Потребни состојки:Прочитај повеќе