глава

Сподели со своите пријатели

Ниските температури не би требало да бидат причина за избегнување на физичките активности како одење, џогирање или возење велосипед. Условот единствено е прикладно да се облечете. Секогаш кога ќе излезете надвор по студеното време, посебно е важно главата и нозете да ви останат топли. Студените нозе ја зголемуваат можноста одПрочитај повеќе