Гевин Вилијамсон

Сподели со своите пријатели

Поранешен британски министер се соочи со тврдења дека се фалел дека „поседува“ колега пратеник кој се соочува со финансиски тешкотии. Loading… Тој, наводно, му рекол на државниот службеник „сам да си го пресече грлото“ и испратил пораки со вулгарности до поранешниот шеф на партијата Вип. – Ова е проклет одразПрочитај повеќе