геј

Сподели со своите пријатели

Како и многу млади луѓе, Бен харис сака да го обиколи светот. Разликата помеѓу него и оние кои за тоа само сонуваат е во фактот што тој пронашол начин сонот да го стори јаве. За само година и половина посетил 39 земји и колку и да звучи неверојатно, истовремено успеалПрочитај повеќе