ФПО

Сподели со своите пријатели

Десничарската Партија на слободата на Австрија (ФПО) го презеде водството на политичката сцена, покажуваат најновите истражувања на јавното мислење во Австрија. Loading… Последното истражување на компанијата Лазарсфелд покажува дека, доколку сега се одржат избори во Австрија, ФПО би победила со 26 отсто од гласовите, еден отсто повеќе од минатата недела,Прочитај повеќе