Флоријан Ќехаја

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски денеска оствари протоколарна средба со новоназначениот амбасадор на Република Косово, Флоријан Ќехаја. Loading… На средбата се разговараше за одржување и интензивирање на соработката и поддршка во спроведување на активности кои се од интерес на двете држави.     „Заедно со амбасадорот Ќехаја заклучивме дека односитеПрочитај повеќе