Facebook

Сподели со своите пријатели

Компанијата Фејсбук моментално тестира нова опција која на корисниците ќе им помогне од почетната страница да ги отстранат информациите кои не сакаат да ги примаат. Било да скаате да се поштедите од коментарите за новата епизода од омилената серија која се уште не сте ја гледале, или пак да сеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Популарната социјална мрежа Фејсбук најави почеток на пилот проект во кој ќе се наплаќа членството во групите. Пилот проектот започна вчера, а ќе биде применуван на неколку Фејсбук групи чии корисници ќе добијат известување дека за понатамошното членство во групата ќе мора да платат членарина. Како причина за промена наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Многумина од вас би сакале да знаат дали некој во тајност ги гледа профилите на социјалните мрежи. Оние кои не сакаат нивната посета на нашиот профил да биде тајна, ќе остават лајк или коментар на објавите, но постојат и такви кои ве следат секојдневно, но не сакаат вие тоа даПрочитај повеќе