Фабрис Потиер

Сподели со своите пријатели

Поранешниот директор за планирање на НАТО, Фабрис Потиер, вели дека НАТО треба да направи повеќе, вклучително и испраќање оружје во Украина многу побрзо. Loading…  „Тоа е можно и неопходно затоа што овде имаме избор помеѓу да влеземе во многу долга војна за трошење, со збришани цели градови во Донбас иПрочитај повеќе