Ф-35

Сподели со своите пријатели

Велика Британија има повеќе најсовремени авиони Ф-35 отколку пилоти поради проблеми со обуката за летање, откри британскиот министер за одбрана Бен Валас. Loading… Министерството за одбрана има нешто повеќе од 20 воени авиони од следната генерација во вредност од 100 милиони фунти, но не може ни да управува со нив,Прочитај повеќе