Ериксон

Сподели со своите пријатели

Шведскиот производител на телекомуникациска опрема Ериксон денеска извести за остар пад на приходите во првиот квартал, што укажува на послабата побарувачка во Азија и Северна Америка. Loading… Во периодот од јануари до март, нето приходот на Ериксон беше за 15 отсто помал во однос на истиот период минатата година, лизгајќиПрочитај повеќе