Ендрју Багшо

Сподели со своите пријатели

Групата Вагнер објави дека го пронашла телото на еден од двајцата британски доброволци кои беа прогласени за исчезнати на линијата на фронтот во источна Украина. Loading… Канцеларијата за надворешни работи, Комонвелт и развој на ОК (ФЦДО) не го потврди извештајот, но додаде дека им дава поддршка на семејствата. Во својатаПрочитај повеќе