ебола

Сподели со своите пријатели

Епидемијата на ебола во Уганда не излегува од контрола и покрај зголемениот број регистрирани случаи на зараза, соопштија денеска претставници на Африканскиот центар за контрола и превенција на болести. Loading… „Епидемијата на ебола во Уганда не излегува од контрола… ние сè уште ја контролираме“, рече вршителот на должноста директор наПрочитај повеќе