Џорџ Сантос

Сподели со своите пријатели

Републиканскиот пратеник Џорџ Сантос, чии лаги ја забавуваа американската политика и медиумите по неговиот избор кон крајот на 2022 година, останува, барем засега, во Претставничкиот дом, откако гласањето за негово исклучување не успеа во средата. Loading… 35-годишниот пратеник, познат по лажењето, е обвинет федерално за донаторска измама, перење пари иПрочитај повеќе