Џон Колашески

Сподели со своите пријатели

Американското Министерство за одбрана објави дека американската војска ќе има постојан воен гарнизон стациониран во Полска од 21 март за да ги исполни барањата во Европа. Loading… Како што се наведува, гарнизонот ќе претставува еден од постојаните унапредувања на Соединетите Американски Држави во Европа, а при претставувањето на војниците коиПрочитај повеќе