духови

Сподели со своите пријатели

Тематски уредениот мотел среде пустината Невада важи за најстрашен американски мотел. Мотелот „Кловн“ е како сцена од хорор филмот „То“, за кловнот убиец Пенивајзу. Како некој да ги собрал сите кловнови кои некогаш се појавиле во хорор филмовите и ги сместил во овој мотел. Од многу мали наредени долж полиците,Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Сара Винчестер во 1881. година, по смртта на својот сопруг Вилијам наследила огромно богатство. Кружат приказни дека комуницирала со духови и дека имала многу бизарни идеи од кои настанала и познатата проколната вила.   Loading…   Вдовицата имено, наследила 20 милиони долари и од тоа изградила огромна куќа на 65Прочитај повеќе