Државна лотарија

Сподели со своите пријатели

Државна лотарија ја привршува 2023 година како што и ја започна −бериќетно, со многу среќни приказни и насмеани добитници, со радост, возбуда и пријатни изненадувања. Loading… Сања Симоновска од Пробиштип, среќата ја чекала во Делчево. Таа си доби роденденски, а воедно и новогодишен подарок, една од главните премии на инстантПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Од денес, сите регистрирани и нови учесници во игрите на среќа на веб-страната www.megawin.mk на Државна лотарија, имаат нова можност за уште повеќе забава и големи награди, со учество во новата наградна игра НОВОГОДИШЕН КАЛЕНДАР со награден фонд од близу 5 500 000 денари. Loading… Во период од денес заклучно со 19Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во чест на отворањето на новата интернет – платформа www.megawin.mk, Државна лотарија приреди наградна игра којашто траеше од 18 до 29 ноември. Loading… Во овој период сите регистрирани лица добија подарок, онлајн влезница за концертот „МЕГАСТАРС“ како и учество во наградната игра БИДИ ИН, РЕГИСТРИРАЈ СЕ НА МЕГАВИН.    Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Со радост споделуваме дека вчера во рамките нашата најнова ТВ емисија СЕДМО НЕБО, на Канал 5, ја доделивме премијата  од наградната игра „Биди ин, регистрирај се на Мегавин“. Loading… Наградната игра траеше до 29 ноември, а наградите од богатиот награден фонд се извлекуваа во живо на сцената на мега концертотПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во најубавиот месец во годината, Државна лотарија Ви претставува уште еден среќен добитник кому му ја разубавивме годинава што изминува. Тимот на Државна лотарија заедно со Марјана го посетија градот на јаболката − Ресен каде што се сретнавме со новиот добитник на Hyundai Tucson,  Ристо Георгиески и неговото семејство. Loading…Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Државна лотарија го наградува рекордниот интерес за учество во игрите на среќа на својата нова интерент-платформа www.megawin.mk со кампањата „Празнично дарување“, којашто веќе започна и побуди голем интерес. Покрај забавните видови игри за љубителите на видеолотарија и спортско обложување, Државна лотарија предвиде подароци за играчите, а посебно и за секојПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Државна лотарија − нова, свежа, динамична, позабавна, поблиску до народот, иновативна, со поголема и поразновидна понуда на игри на среќа и видови добивки, поактивен член на заедницата, поголема поддршка на општеството, цврста во ставот за промоција и заштита на одговорно и контролирано приредување игри на среќа − тоа е новатаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Вечерва се случува настанот на деценијата – “99 Мегастарс”, на кој ќе се извлекуваат наградите од наградната игра „Биди ин, регистрирај се на Мегавин“ на Државна лотарија и ќе чуеме доживееме музичкиот времеплов „99 Мегастарс“ . Loading… Временската машина ќе ја возат Игор Џамбазов, Маријана Станојковска, Мартин 99 Трпчевски иПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Рекорден број регистрирани за МЕГАВИН. МК – Наградната игра и концертот „99 Мегастарс“ предизвикаа голем интерес за регистрирање на платформата megawin.mk, остануваат уште неколку часа за регистрација и учество ! Loading… Наградната игра „Биди ин, регистрирај се на Мегавин“ и најавениот МЕГАконцерт “99 Мегастарс” предизвикаа лавина од позитивни реакции кајПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Државна лотарија воведува своја нова интернет-платформа за приредување онлајн игри на среќа, дополнувајќи ги можностите за среќа, забава, подароци, награди и добивки. Loading… Со www.megawin.mk, љубителите на спортско обложување и видеолотариски игри ќе добијат една нова мега забавна платформа за онлајн учество во забавни игри за атрактивни добивки, чести наградиПрочитај повеќе