3 причини зашто треба да се регистриратe на megawin.mk

Сподели со своите пријатели

Државна лотарија воведува своја нова интернет-платформа за приредување онлајн игри на среќа, дополнувајќи ги можностите за среќа, забава, подароци, награди и добивки.

Loading...

Со www.megawin.mk, љубителите на спортско обложување и видеолотариски игри ќе добијат една нова мега забавна платформа за онлајн учество во забавни игри за атрактивни добивки, чести награди и уште почести подароци.

1 причина

Секој кој што ќе се регистрира на страницата www.megawin.mk во период од 18 заклучно со 29 ноември добива подарок влезница за концертот „Мегастарс“ на 30 ноември на кој ќе настапат: Искра Трпева, Peace Brothers, Марјан Стојановски, Кристина Арнаудова, Ребека, Маја Гроздановска-Панчева, Ристо Самарџиев, Бени Шаќири, Андријана Јаневска, Верица Пандиловска, Александар Тарабунов, Арчи, Сара Мејс, Бојана Скендеровски, Ламбе Алабаковски, Тони Зен, Ивона Јо, Куку Леле, Дуо Дис, Наде Талевска, Дарко Гроздановски, Мила Николовска-Ѓумар, Александар Ристовски – Принц…

ПРОЧИТАЈТЕ И:  ЗНАМ – За наша Македонија во четврток ќе го избере кандидатот за претседател

2 причина

Секој оној ќе се се регистрира на новата интернет платформа www.megawin.mk, за која Државна лотарија организира наградна игра за сите учесници коишто ќе се регистрираат на www.megawin.mk заклучно со 29 ноември. Вкупниот фонд на награди и подароци изнесува 12 000 000 денари. Наградниот фонд е: 5 луксузни патувања за двајца во Дубаи, 10 гејминг лаптопи Lenovo, 10 iPhone 14 Pro, и еден автомобил BMW.

3 причина

Првите 50.000 регистрирани на www.megawin.mk ќе добиваат промотивни вредносни ваучери од 100 ден. до 10.000 ден., кој ќе можат да се искористат за играње на платформата megawin.mk.

Loading...

Со www.megawin.mk, Државна лотарија прави голем чекор во дополнување на своето портфолио игри на среќа одговарајќи на барањата на играчите, а како членка на Европска Асоцијација на лотарии се здобива со уште една од карактеристиките на современите европски лотарии.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  ЗНАМ – За наша Македонија во четврток ќе го избере кандидатот за претседател