Државна изборна комисија

Сподели со своите пријатели

Дарко Лазаровски и Маја Бабановска од Куманово се дел од 41 лице пријавени за членови на Државната изборна комисија. Како што јавува Телевизија Телма, се очекува кон крајот на месецот да биде закажана седница на собраниската комисија за прашања на избори и именувања која треба да го утврди предлогот којПрочитај повеќе