ДПСМ

Сподели со своите пријатели

Со критички осврт кон медиумите, претседателот на Демократската партија на Србите во Македонија и пратеник во Собранието на РМ со повеќегодишен пратенички стаж, Иван Стоиљковиќ, од петтата изборна конференција на ОО на ДПСМ Куманово одржана за време на викендот, упати апел за поголема медиумска покриеност, не само на партиските активности, туку иПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Владимир Стојановиќ е новиот избран претседател на Општинската Организација на Демократската Партија на Србите во Македонија – Куманово, откако во сабота навечер ја доби апсолутната поддршка од сите 268 присутни делегати на петтото изборно собрание кое се одржа во поранешната зграда за општествени дејности во Куманово. Loading… [huge_it_gallery id=”10″] ОпштинскатаПрочитај повеќе