дип фејк

hacking, cyber, blackandwhite

Сподели со своите пријатели

Создавањето сексуално експлицитна дип фејк содржина веројатно ќе стане кривично дело во Англија и Велс бидејќи расте загриженоста за употребата на вештачка интелигенција за искористување и вознемирување на жените. Loading… Според нацрт-законот, секој што ќе направи таква слика или видео од друго возрасно лице без нивна согласност – дури иПрочитај повеќе