Димонце

Сподели со своите пријатели

Истрели се слушаат од напуштена помошна просторија во атарот на селото Димонце каде се префрли огнот од Руѓинце кое е зафатено од голем пожар. Loading… Како што информира директорот на Центарот за управување со кризи Стојанче Ангелов, дрвената куќа целосно е во пламен, а од внатре се слушаат истрели.  Прочитај повеќе