Дијана Петрова

Сподели со своите пријатели

Во фоајето на НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ Куманово, утре со почеток во 19.00 часот, ќе биде промовиран романот „Излегувањето од сенка“ од Дијана Петрова. Loading… Промотор на романот ќе биде Иван Шопов а фрагменти од делото ќе читаат членови на Книжевниот клуб- Куманово. Романот „Излегувањето од сенка (ТајнотоПрочитај повеќе